iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Amsterdam-Verona dagboek Giro d'Italia 2010 - Timo

Print

Snel Overzicht

Zelden was de Giro d'Italia spannender en zwaarder dan in 2010. De uitputtingsslag begon op 8 mei in het roze gekleurde Amsterdam en kwam meer dan drie weken later ten einde in de arena van Verona. Verslaggever Timo Bruijns reisde het peloton achterna en hield voor Wieler Magazine een dagboek bij. Van dichtbij zag hij hoe Bauke Mollema zijn doorbraak beleefde en hoe Ivan Basso zich voor de tweede keer in zijn carrière tot eindwinnaar mocht laten kronen.Amsterdam - Verona is een klein eerbetoon aan misschien wel de mooiste wielerwedstrijd in de wereld. Het gaat over oude en nieuwe helden, over regen die nooit lijkt op te houden, over scheldende en vechtende renners en nauwelijks begaanbare bergpassen. Maar de verhalen geven ook een uniek kijkje in het leven van een verslaggever on the road. Met eenzame hotelkamers, flessen Brunello, eindeloze treinreizen en onverwachte gastvrijheid.
€ 12,50

Amsterdam-Verona dagboek Giro d'Italia 2010 - Timo Bruijns

Meer foto's

Verslaggever Timo Bruijns hield voor Wieler Magazine een dagboek bij over de Giro d'Italia 2010. Die Giro startte in Amsterdam en eindigde in Verona. Het geeft een uniek kijkje in het leven van de Giro en in die van een verslaggever.

Zelden was de Giro d'Italia spannender en zwaarder dan in 2010. De uitputtingsslag begon op 8 mei in het roze gekleurde Amsterdam en kwam meer dan drie weken later ten einde in de arena van Verona. Verslaggever Timo Bruijns reisde het peloton achterna en hield voor Wieler Magazine een dagboek bij. Van dichtbij zag hij hoe Bauke Mollema zijn doorbraak beleefde en hoe Ivan Basso zich voor de tweede keer in zijn carrière tot eindwinnaar mocht laten kronen.

Amsterdam - Verona is een klein eerbetoon aan misschien wel de mooiste wielerwedstrijd in de wereld. Het gaat over oude en nieuwe helden, over regen die nooit lijkt op te houden, over scheldende en vechtende renners en nauwelijks begaanbare bergpassen. Maar de verhalen geven ook een uniek kijkje in het leven van een verslaggever on the road. Met eenzame hotelkamers, flessen Brunello, eindeloze treinreizen en onverwachte gastvrijheid.
€ 12,50

Aanvullende informatie

Levertijd 1 - 2 werkdagen
Auteur Timo Bruijns
Aantal pagina's 77
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands

Andere klanten kochten ook

Girotoeter, auto-, motortoeter, tourtoeter

Girotoeter, auto-, motortoeter, tourtoeter

€ 57,50
4 x Giro d'Italia koelkastmagneet - collectorsitem

4 x Giro d'Italia koelkastmagneet - collectorsitem

Normale Prijs: € 12,50

Aanbieding: € 9,95

Giro d'Italia koelkastmagneet - roze trui - collectorsitem

Giro d'Italia koelkastmagneet - roze trui - collectorsitem

Normale Prijs: € 5,00

Aanbieding: € 3,50

Giro d'Italia koelkastmagneet - groene trui - collectorsitem

Giro d'Italia koelkastmagneet - groene trui - collectorsitem

Normale Prijs: € 5,00

Aanbieding: € 3,50