Dit zijn de mooiste vakantiebestemmingen van Italië

Dit zijn de mooiste vakantiebestemmingen van Italië

Als je als vakantiebestemming Italië hebt wil je toch zeker wel de mooiste bestemmingen weten. We kunnen er een aantal bespreken om je vast een voorproefje te geven. Ontdekt en onontdekt, er is een keuze genoeg in Italië.

Puglia een leuke vakantiebestemming

In Puglia vind je enkele hoogtepunten namelijk prachtige landschappen, schilderachtige plaatsjes en uitgestrekte wijngaarden. Buiten de landschappen om heeft Puglia veel meer te bieden zoals stadjes, cultuur, rust, klimaat en ligging. Puglia ligt tussen de Adriatische zee en de Ionische zee. Het schiereiland Gargano is het meest toeristische deel van Puglia.

Puglia is een arm gebied in Italië. Daardoor zijn de prijzen voor hotels en horeca ook erg laag. Wanneer je dus een klein budget hebt kan je in Puglia zeker een genieten van een heerlijke vakantie. Ook voor de liefhebber van eten en drinken kan je goed terecht in Puglia. Door de vele wijngaarden kan je volop genieten van heel erg veel soorten wijn.

Heb je besloten om op vakantie te gaan naar Puglia bereid je dan goed voor. Je kunt er veel doen, zien en beleven. Puglia bezoeken is dus zeker een aanrader.

Italië een vakantiebestemming die zeker de moeite waard is

Op vakantie naar Italië geeft je vele mogelijkheden. Er zijn verschillende steden die je daar kan bezoeken waar je dan ook altijd wel wat te doen hebt. Een aantal steden is:

·        Milaan: Milaan is de hoofdstad van Italië. Het wordt ook wel de modehoofdstad genoemd. Je kunt er kastelen, kathedralen, kerken, Theater gebouwen, voetbalstadion bezoeken, shoppen maar ook heerlijk rustig in een park wandelen.

·        Verona: Wanneer je van architectuur bent kan je daar zeker je hart ophalen.

·        Lucca: De geschiedenis van Lucca is heel rijk en lang. Je kunt dan ook veel bezienswaardigheden vinden vanuit de geschiedenis.

·        Rome: Hier kan je genieten van Musea, pleinen en veel Romeinse gebouwen.

·        Florence: Is de meest bekendste cultuurstad van Europa. De bezienswaardigheden nemen je mee terug in de tijd.

·        Venetië: staat bekend om zijn gondels. Het biedt ook op het gebied van historie, cultuur en bezienswaardigheden veel meer.

·        Cagliari: hier is de cultuur, het amfitheater en veel bezienswaardigheden te vinden.