iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Pandoro 700 gram en Spumante rosé Cecilia Beretta

Print

Snel Overzicht

Het traditioneel Italiaanse kerstpakket: Het Italiaanse kerstbrood Pandoro en de rosé, extra dry, Spumante. In dit geval extra bijzonder doordat de Italiaanse mousserende wijn rosé is. De fles is met de charmat-methode gemaakt en eheft dus een champagnekurk. Chique om te zien, mooi om te geven en te krijgen. En nog mooier en lekkerder om te eten. Voor een échte Italiaanse kerst én per fare la bella figura, om goede sier te maken, bij de ontvanger van het kerstgeschenk.Het combinatiepakket Panettone en Spumante bevat:  • Spumante Rosé Cecilia Beretta, extra dry, 0,75 liter. Deze zalmkleurige mousserende wijn heeft mooie bubbels en een neus van peren en rood fruit. De afdronk is droog met hints van rood fruit en een klein bittertje. Kortom een delicate en elegante mousserende wijn. Gemaakt van de druiven Raboso, Glera en een aantal andere inheemse druivensoorten.

  • Pandoro 700 gram

Reserveer tijdig want op=op!
Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.


€ 23,45

Pandoro 700 gram en Spumante rosé Cecilia Beretta - UITVERKOCHT

Meer foto's

Het traditioneel Italiaanse kerstpakket: Het Italiaanse kerstbrood Pandoro en de rosé, extra dry, Spumante. In dit geval extra bijzonder doordat de Italiaanse mousserende wijn rosé is. De fles is met de charmat-methode gemaakt en eheft dus een champagnekurk. Chique om te zien, mooi om te geven en te krijgen. En nog mooier en lekkerder om te eten. Voor een échte Italiaanse kerst én per fare la bella figura, om goede sier te maken, bij de ontvanger van het kerstgeschenk.

Het combinatiepakket Panettone en Spumante bevat:

  • Spumante Rosé Cecilia Beretta, extra dry, 0,75 liter. Deze zalmkleurige mousserende wijn heeft mooie bubbels en een neus van peren en rood fruit. De afdronk is droog met hints van rood fruit en een klein bittertje. Kortom een delicate en elegante mousserende wijn. Gemaakt van de druiven Raboso, Glera en een aantal andere inheemse druivensoorten.
  • Pandoro 700 gram


Reserveer tijdig want op=op! Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

€ 23,45

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Pandoro - Vecchio Forno - middel - 700 gr - UITVERKOCHT

Pandoro - Vecchio Forno - middel - 700 gr - UITVERKOCHT

€ 12,10
Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr - UITVERKOCHT

Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr - UITVERKOCHT

€ 2,60
Panettone - Panettoncino - klein - 100gr - UITVERKOCHT

Panettone - Panettoncino - klein - 100gr - UITVERKOCHT

€ 2,40