iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Lannoo's autoboek Italië

Print

Snel Overzicht

Het 448 pagina’s dikke Lannoo's Autoboek Italië is het ideale boek bij de voorbereiding van, tijdens en na je reis. Het boek bestaat uit drie delen: het start met 12 adembenemende reisroutes in elke uithoek van Italië. De reisroutes voeren je langs de mooiste plekjes en laten kennismaken met de culturele en natuurlijke diversiteit van il belpaese.De reisroutes worden aangevuld met korte, bondige informatie over de stadjes en bezienswaardigheden onderweg, maar ook door veel prachtige foto's waardoor je een goede indruk krijgt wat je kunt verwachten. Sterker nog: ze zorgen ervoor dat je gelijk wilt vertrekken!Het tweede deel toont je alle Unesco-werelderfgoederen die Italië rijk is – van gebieden zoals de Cinque Terre, tot de Dolomieten en de Amalfikust, tot de trulli, nuraghe, sassi grotwoningen en nog veel meer. Ook hier weer veel beeld in combinatie met een korte inleiding, jaar van erkenning en uitgebreidere info.Het derde deel is een atlas van Italië met 120 pagina’s kaarten. Deze tonen Italië op een schaal van 1:340.000. Geografische details worden aangevuld met toeristische info en pictogrammen. De Unesco wereldergoederen worden speciaal gemarkeerd.En tot slot zorgt een plaatsnaamregister op welke pagina in de reisatlas je informatie vindt.
€ 39,95

Lannoo's autoboek Italië

Meer foto's

Het 448 pagina’s dikke Lannoo's Autoboek Italië is het ideale boek bij de voorbereiding van, tijdens en na je reis. Het boek bestaat uit drie delen: het start met 12 adembenemende reisroutes in elke uithoek van Italië. De reisroutes voeren je langs de mooiste plekjes en laten kennismaken met de culturele en natuurlijke diversiteit van il belpaese.

De reisroutes worden aangevuld met korte, bondige informatie over de stadjes en bezienswaardigheden onderweg, maar ook door veel prachtige foto's waardoor je een goede indruk krijgt wat je kunt verwachten. Sterker nog: ze zorgen ervoor dat je gelijk wilt vertrekken!

Het tweede deel toont je alle Unesco-werelderfgoederen die Italië rijk is – van gebieden zoals de Cinque Terre, tot de Dolomieten en de Amalfikust, tot de trulli, nuraghe, sassi grotwoningen en nog veel meer. Ook hier weer veel beeld in combinatie met een korte inleiding, jaar van erkenning en uitgebreidere info.

Het derde deel is een atlas van Italië met 120 pagina’s kaarten. Deze tonen Italië op een schaal van 1:340.000. Geografische details worden aangevuld met toeristische info en pictogrammen. De Unesco wereldergoederen worden speciaal gemarkeerd.

En tot slot zorgt een plaatsnaamregister op welke pagina in de reisatlas je informatie vindt.

Bestel dit boek Helaas is dit boek bij ons niet meer op voorraad; bestel 'Lannoo's Autoboek Italië' via onze partner Bol.com .
€ 39,95

Aanvullende informatie

ISBN 978 94 014 3575 8
EAN code 978 94 014 3575 8
Levertijd Uitverkocht
Aantal pagina's 448
Uitvoering Gebonden
Taal Nederlands

Andere klanten kochten ook

Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Normale Prijs: € 1,75

Aanbieding: € 0,99

Beeldwoordenboek Italiaans

Beeldwoordenboek Italiaans

€ 8,95