iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Lazio en het beste van Rome - Ewout Kieckens

Print

Snel Overzicht

Journalist Ewout Kieckens, die al zo'n 15 jaar in Lazio woont, neemt je mee op sleeptouw in Lazio [Latium], de regione, waarin ook de hoofdstad van Italië, Rome ligt. Vaak bezoeken toeristen alleen de hoofdstad, maar het achterland, Lazio, is minstens zo interessant, zo laat Kieckens zien. Het landschap is veelzijdig en ook vanuit geschiedkundig oogpunt is er van alles te beleven. Dus waarom alleen een stedentrip Rome?!Ewout Kieckens heeft elf routes uitgezet in deze regione. Slechts een route is gewijd aan Roma [Rome]. Als dat geen inspiratiebron is om je stedentrip naar Rome een aantal dagen te verlengen?!De namen van de 11 hoofdstukken doen je smachten naar een vakantie in deze streek: zo zijn er hoofdstukken gewijd aan Tuscia (noordwesten, rondom Viterbo en het Lago di Bolsena), Maremma (iets zuidelijker aan de kust), de Sabina (ook wel klein Toscane genoemd), Rietishire in het noordoosten, Roma, de streek rondom Roma, de Monti Simbruini, het sandaleneiland Ciociaria, de zuidkust en Ponza.Elke pagina van het boek is voorzien van foto's waardoor je ook een visueel beeld krijgt van wat Kieckens beschrijft. Hij laat zien dat er in de omgeving van Rome tal van Etruskische tomben te vinden zijn, maar ook kastelen, villa’s, kloosters en kerken.Houd je meer van natuur, dan maak je kennis met een afwisselende regione: de kust is meer dan 300 km lang, en het binnenland wordt gekenmerkt door meren, heuvels en zelfs hooggebergte waar je zelfs kunt skiën! En vergeet vooral ook de eilanden niet...
€ 19,95

Lazio en het beste van Rome - Ewout Kieckens

Meer foto's

Journalist Ewout Kieckens, die al zo'n 15 jaar in Lazio woont, neemt je mee op sleeptouw in Lazio [Latium], de regione, waarin ook de hoofdstad van Italië, Rome ligt. Vaak bezoeken toeristen alleen de hoofdstad, maar het achterland, Lazio, is minstens zo interessant, zo laat Kieckens zien. Het landschap is veelzijdig en ook vanuit geschiedkundig oogpunt is er van alles te beleven. Dus waarom alleen een stedentrip Rome?!

Ewout Kieckens heeft elf routes uitgezet in deze regione. Slechts een route is gewijd aan Roma [Rome]. Als dat geen inspiratiebron is om je stedentrip naar Rome een aantal dagen te verlengen?!

De namen van de 11 hoofdstukken doen je smachten naar een vakantie in deze streek: zo zijn er hoofdstukken gewijd aan Tuscia (noordwesten, rondom Viterbo en het Lago di Bolsena), Maremma (iets zuidelijker aan de kust), de Sabina (ook wel klein Toscane genoemd), Rietishire in het noordoosten, Roma, de streek rondom Roma, de Monti Simbruini, het sandaleneiland Ciociaria, de zuidkust en Ponza. Bestel dit boek Helaas is dit boek bij ons niet meer op voorraad, maar je kunt Lazio en het beste van Rome nog wel online bestellen via onze partner Bol.com.

Elke pagina van het boek is voorzien van foto's waardoor je ook een visueel beeld krijgt van wat Kieckens beschrijft. Hij laat zien dat er in de omgeving van Rome tal van Etruskische tomben te vinden zijn, maar ook kastelen, villa’s, kloosters en kerken.

Houd je meer van natuur, dan maak je kennis met een afwisselende regione: de kust is meer dan 300 km lang, en het binnenland wordt gekenmerkt door meren, heuvels en zelfs hooggebergte waar je zelfs kunt skiën! En vergeet vooral ook de eilanden niet...
€ 19,95

Aanvullende informatie

ISBN 9789492500175
EAN code 9789492500175
Levertijd 1 - 2 werkdagen
Auteur Ewout Kieckens
Aantal pagina's 160
Uitvoering Paperback
Taal Nederlands

Andere klanten kochten ook

Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Normale Prijs: € 1,75

Aanbieding: € 0,99

Het onbekende kind - Donna Leon

Het onbekende kind - Donna Leon

€ 18,90