iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Maria / La Madonna schilderij op canvas

Print

Snel Overzicht

Deze door popart geïnspireerde canvas art met daarop Maria / La Madonna is een van de schilderijen van de reeks prachtige, krachtige vrouwen. Kunstenares Annejole Jacobs heeft binnen dat thema ook beroemde dames geportreteerd die onlosmakelijk met Italië zijn verbonden. Met de beelden en teksten in de achtergrond geeft Annejole Jacobs op soms onverwachte wijze informatie over de persoon die is geportretteerd. De schilderijen zijn bewerkt met een beschermende glanzende mediumlaag waarover met de hand tekst is geschilderd.
€ 69,00

Maria / La Madonna schilderij op canvas

Meer foto's

Deze door popart geïnspireerde canvas art met daarop La Madonna / Maria is een van de schilderijen van de reeks prachtige, krachtige vrouwen. Kunstenares Annejole Jacobs heeft binnen dat thema ook beroemde dames geportreteerd die onlosmakelijk met Italië zijn verbonden, waaronder dus de Heilige Maagd Maria.

Het beroemdste schilderij uit de reeks met beroemde vrouwen is het schilderij van prinses Maxima. Hiermee heeft de kunstenaar de eerste prijs gewonnen bij de Maxima schilderwedstrijd van het kunstmagazine 'Atelier'. De jury o.l.v. Ans Markus selecteerde haar schilderij uit meer dan 400 inzendingen.

Met de beelden en teksten in de achtergrond geeft Annejole Jacobs op soms onverwachte wijze informatie over de persoon die is geportretteerd. De schilderijen zijn bewerkt met een beschermende glanzende mediumlaag waarover met de hand tekst is geschilderd.

Andere beroemde thema's van Annejole Jacobs zijn de schilderijen met Fiat of Vespa in de hoofdrol.

Kunstenaar Annejole Jacobs werkt veel met grijs- en zwart/wit maar ook met een of meerdere (felle) kleuren acryl op canvas. De schilderijen zijn vierkant in formaten variërend van 30 x 30 cm tot 1,30 x 1,30 m. In haar werk is ze geïnspireerd door de pop-art kunst.

  • Afmeting: 30 x 30 cm
  • Print op canvas
  • Tekst is er later met de hand opgeschilderd
  • Gespannen op houten frame
  • Ook leverbaar in grotere maten
  • Ook handgeschilderd (acrylverf) leverbaar in limited edition
  • Achterzijde gesigneerd door de kunstenaar

Prints zijn ook leverbaar op groter formaat. De levertijd bedraagt dan circa 10 dagen. De prijzen van de schilderijen zijn op aanvraag. Belangstelling? Stuur ons een e-mail.

€ 69,00

Aanvullende informatie

Model Maria
Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Sofia/Sophia Loren, schilderij op canvas

Sofia/Sophia Loren, schilderij op canvas

€ 69,00
Mona Lisa, schilderij op canvas

Mona Lisa, schilderij op canvas

€ 69,00