iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Partner, Affiliate, Advies?

Partner worden


Partner worden?

Italiëwinkels retail groupDe Italiëwinkels retail group is continu op zoek naar (product)vernieuwing en langdurige partnerships. Heb jij interesse om je producten via één van de initiatieven van de italiëwinkels retail group af te zetten? Of heb je andere leuke ideeën voor een samenwerking? Neem dan contact met ons op per mail of bel ons. Dan kunnen we samen bekijken of er en welke
mogelijkheden er te bedenken zijn.

 

Affiliate?

Wil je eventueel wederverkoper worden van bepaalde producten of (verkoop)commissieafspraken maken met betrekking op een van de initiatieven van de Italiëwinkels retail groep? Ook dit is mogelijk! Neem contact met ons op per mail of bel ons, zodat we samen kunnen bepalen hoe we de samenwerking gaan vormgeven.

 

Eigen klanten verwennen?

Wil je je eigen klanten verwennen met een kortingscode op één van de initiatieven van de Italiëwinkels retail group of met één of meerdere van de leuke producten die we voeren? Dat kan! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Wil je wellicht relatie- of kerstpakketten samenstellen? Wij kunnen je uitgebreid adviseren en helpen om de pakketten samen te stellen en het mooi verpakt bij jou of je klant af te leveren.

 

KortingscodeAdvies over verkopen in een winkel en/of op internet?

De italiëwinkels retail group helpt en adviseert verschillende bedrijven met hun marketing, verkoop en organisatie van hun fysieke winkels en/of verkoop via het internet. Wij hebben veel ervaring op het gebied van conceptontwikkeling en uitvoer van (multimediale) winkelconcepten/-ideeën. Omdat we zelf met de voeten “in de klei” staan weten we als geen ander hoe het werkt en kunnen dan ook deskundig advies geven.

 

Italiëwinkels retail group werkt samen met gerenommeerde bedrijven waaronder Italia Promotion en Netbiz . Zo kunnen we de gehele opzet van strategie, marketing, operatie en uitvoer samen met je bedenken, opzetten en eventueel ook nog voor je regelen. Heb je interesse? Neem dan contact met ons op per mail of bel voor een afspraak.