Secrid pashouder, duurzaam en modieus

Secrid pashouder, duurzaam en modieus

Secrid pashouder, een inventieve oplossing

Het merk en haar prodiucten zijn gefabriceerd met de gedacht van veiligheid en stijl, maar zeker ook duurzaamheid . Het gepatenteerde mechanisme van deze kaarthouders stelt u in staat om uw kaarten snel te uit de wallet te halen, ze bevatten ook een daadprotector die al uw bankpassen en creditcards beschermt tegen elke schok en vooral tegen het skimmen van bankgegevens door RFID. De secrid pasjeshouder is gemaakt van verschillende materialen, als: aluminium en leer, dit laatste wordt uitsluitend in Duitsland, Italië en voornamelijk in Nederland gemaakt. Ze willen u uitzonderlijk leer en een leerlooierij garanderen die het milieu respecteert.

U vindt op hun website meer gedetailleerde uitleg van elk gebruikt en bewerkt leer, evenals onderhoudsinstructies voor uw kaarthouder, een echt werk van een pro! Sinds de jaren 90 staat Secrid dagelijks voor u klaar om u in elke situatie bruikbaarheid en veiligheid te bieden. Dit merk wacht op u in onze winkel L'Ornithorynque op het prachtige Place Lulli, er zullen veel verschillende modellen voor u beschikbaar zijn, het is aan u om ze te komen ontdekken...

Veelbelovend stukje staal

Dit is een van de meest veelbelovende merken welke Penworld in haar assortiment heeft. Secrid wallets zijn naar mijn mening het juiste concept van een cadeau voor mannen en vooral van een praktische, elegante, chique, designer en speelse pashouder modellen, wat een gave combo! Door de kleine trekker onder de aluminium behuizing kunnen de kaarten als een trap naar buiten komen. Dat wil zeggen dat het u in staat stelt om de juiste kaart te identificeren om in één keer uit te gaan. Het enige wat je hoeft te doen is de kaarten die je niet wilt naar beneden te schuiven en de gewenste kaart te pakken. Allemaal met verontrustend gemak. Er zijn verschillende modellen in de collectie, van het meest design en verfijnd tot het meest praktisch en compleet. Persoonlijk heb ik gekozen voor de SlimWallet Indigo.

Compleet en dunner dan die met de gespknoop, praktisch om in een jas of chino aan te trekken. Ik heb 5 kaarten in de aluminium doos gedaan (inclusief creditcards met reliëf), en 6 platte kaarten in de daarvoor bestemde insteekkaarten (SNCF-kaart, sportlicenties enz. De ruimte voor tickets en creditcardbonnen is erg praktisch, ze vouwen in 3 en maak van deze Secrid-kaarthouder een geweldige portemonnee om de hele tijd bij je te hebben als ik de munten in een zak stop, ik vind het niet erg.