Kun je een elektrische auto opladen bij een agriturismo?

Kun je een elektrische auto opladen bij een agriturismo?

Dat kan zeker! Wat is er nu fijner dan starten met een volle accu als je een mooie dagtocht gaat maken door het Italiaanse landschap? Dagelijks komen er nog steeds meer elektrische auto’s bij en dat geldt gelukkig ook voor het aantal oplaadfaciliteiten. Ook in Italië komen er steeds meer oplaadpunten bij, niet alleen langs de snelwegen en bij hotels, ook kun je bij een agriturismo steeds vaker gebruik maken van een laadpaal. Kies jij ook voor een agriturismo met laadpaal?

Opladen bij een agriturismo

Op een agriturismo (een Italiaanse boerderij) kun je prima overnachten. Vaak zijn deze boerderijen nog actief en wordt er bijvoorbeeld olijfolie of wijn gemaakt. Dat maakt deze locaties ook zo uniek; je begeeft je echt tussen de Italianen en maakt van dichtbij mee hoe zij dagelijks leven en werken. Als je ’s morgens wakker wordt is de kans groot dat zij al aan het werk zijn, misschien zijn ze wel al druk aan het druiven plukken! Hoe heerlijk is het om op je slippers een rondje te lopen over de boerderij, met een heerlijk kopje Italiaanse koffie in je hand? Je kunt natuurlijk ook kiezen voor een vakantiehuis met laadpaal. Hou je ervan om dagtochten te maken vanaf je vakantieadres? Dan kun je met een eigen laadpaal, altijd rekenen op een volle accu als je wegrijdt. De kans is overigens groot dat je zo’n dagtocht prima kunt maken op deze accu, zodat je onderweg nergens hoeft bij te laden. Dat is nog eens fijn vakantie vieren!

Vakantiehuis met laadpaal is de toekomst

Wat is er fijner dan onbezorgd vakantie vieren? Kies voor een vakantiehuis met laadpaal en je zult merken dat je vakantie er een stuk relaxter op wordt. Van plan om morgen een rit te gaan maken door het Italiaanse landschap? Zet je elektrische auto alvast op de lader, zodat je zeker weet dat je kunt beschikken over een volle accu. Ook voor de terugreis is het een fijne gedachte als je vertrekt met een volle accu, heb je onderweg tijd genoeg om te bepalen waar en wanneer je weer bij moet laden. Een vakantiehuis met laadpaal is bovendien ook nog eens kostenbesparend; je betaalt voor deze stroom natuurlijk een stuk minder dan bij dat dure oplaadpunt langs de snelweg. Kies jij ook voor een zorgeloze vakantie, ga dan voor een vakantiehuis met eigen laadpaal!