De leukste campings in Noord-Italië? Dit zijn ze!

De leukste campings in Noord-Italië? Dit zijn ze!

Italië is een enorm populair vakantieland onder Nederlanders. Je kunt er terecht voor prachtige uitzichten, ongerepte natuur, leuke steden en overheerlijk eten. Italië is met name zo populair door het mediterrane klimaat dat er heerst. Je hebt er warme zomers en zachte winters. Als je houdt van een aangename temperatuur, dan is het in het noorden van Italië goed vertoeven. In het zuiden is het in de zomer namelijk een stuk warmer en de lucht is veel droger. Heb je nog geen vakantie geboekt? Dan is Noord-Italië een hele leuke optie voor het hele gezin! We hebben de leukste campings in Noord-Italië voor je op een rijtje gezet!

Camping Pra’delle Torri

Vind je het belangrijk dat de kinderen zich goed kunnen vermaken op een camping? Dan is Camping Pra’delle Torri de perfecte plek! Er is namelijk veel te beleven op deze camping voor jong en oud. Jij kunt je lekker tot rust komen aan het zwembad, terwijl de kinderen zich vermaken met het animatieteam. Daarnaast staat deze camping bekend om het enorme zwemparadijs dat er te vinden is. Het is een hele bijzondere ervaring om door het complex van wel 36.000 m² te lopen. De kinderen zullen er hun ogen uitkijken! De camping is gelegen aan de Adriatische zee, vanaf de camping loop je zo naar het strand.

Camping Union Lido

Op deze camping is ook een groot waterpark te vinden, van wel 10.000 m²! Het park beschikt over zwembaden, watertoestellen en meerdere glijbaan. De perfecte plek voor kinderen om zich urenlang te vermaken terwijl jij heerlijk aan het zwembad ligt met een drankje. Eigenlijk zou je de hele vakantie door kunnen brengen op de camping zelf. Er is een supermarkt, een wasserette, je kunt er fietsen huren en er is zelfs een kapsalon! Ideaal toch? Camping Union Lido biedt ook de perfecte mogelijkheid om leuke activiteit te ondernemen. Je kunt er surfen,duiken, golfen, een balletje slaan of paardrijden. Op de dagen dat je lekker tot rust wilt komen, dan kun je terecht in het wellness center. Dat klinkt als een top vakantie!

Camping Cisano/San Vito

Camping Cisano en camping San Vito zijn te vinden aan het Gardameer. De campings zijn aan elkaar verbonden door middel van een tunneltje. Je bent binnen een paar minuten op de andere camping. Dit is perfect omdat je ook gebruik kunt maken van de faciliteiten op beide campings. Beide campings bieden verschillende activiteiten aan en beschikken beide over zwembaden! Wat een luxe! De omgeving is er adembenemend, je zult dan ook zeker genieten op een camping Gardameer