Nog snel een vakantie boeken? Dit zijn onze favoriete badplaatsen

Nog snel een vakantie boeken? Dit zijn onze favoriete badplaatsen

Nog geen vakantie geboekt deze zomer? Dan kun je komende weken alsnog proberen iets leuks te boeken. Je kunt ervoor kiezen om eind juli of augustus te vertrekken, maar je kunt ook proberen of je hiervoor al weg kunt met een goedkope last minute aanbieding. Last minutes vind je in alle soorten en maten. Stedentrips, all-inclusive, rondreizen, maar natuurlijk ook gewoon een heerlijke zonvakantie in een mooi hotel.

In dit artikel zullen we ons focussen op zonvakanties. Wil jij nog een zonvakantie boeken voor deze zomer? Hier lees je over een twee van onze favoriete bestemmingen, waar je onbezorgd kunt genieten.

Rimini

In Italië barst het van de leuke badplaatsen. Wil je een vakantie boeken aan een zandstrand? Dan is het beter om naar de oostkust van Italië te kijken. Het westen heeft namelijk veel kiezelstranden in plaats van zand. Een leuke plaats waar je eens naar kunt kijken, is Rimini. Dit is een redelijk toeristische plaats, met mooie stranden, restaurants en cafés. Het uitgaansleven is hier ook erg leuk. Wat meer rust tijdens je vakantie? Dan kun je ook kijken naar één van de minder grote plaatsen hier in de buurt. Riccione is hier een goed voorbeeld van. Een dagje de auto huren vanaf Rimini s ook een goed idee, want in de buurt liggen veel bekende plaatsen. San Marino en Bologna bijvoorbeeld.

Torremolinos

Liever een vakantie boeken in Spanje? Dan heb je hier ook enorm veel plaatsen om een vakantie te boeken. Zo liggen er een aantal grote steden aan de kust van Spanje, waaronder Almeria en Malaga, maar er zijn ook genoeg kleinere plaatsen. Torremolinos is een echte badplaats, gelegen aan de Costa del Sol. Het ligt dicht in de buurt van Malaga, dus je kunt hier gemakkelijk komen via het vliegtuig. Naast mooie stranden heeft Torremolinos ook een leuke boulevard, waar je lekker kunt eten en een drankje kunt doen. De plaats zelf heeft een aantal bezienswaardigheden die je kan bekijken. Zo kun je ook even een dagje wat anders doen.

Reizen buiten de zomer? Dan is het zuiden van Spanje ook een goed idee. De temperaturen zijn hier namelijk nog erg hoog, omdat dit gebied erg zuidelijk ligt vergeleken met andere bekende Europese bestemmingen.