iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Cadeaubon 10 euro

Print

Snel Overzicht

Een cadeaubon is het ultieme cadeau voor iedere Italiëliefhebber die nooit genoeg kan krijgen van Italiaanse spulletjes. Kortom een leuke verrassing om te krijgen. Óf leuk om te vragen als je een kostbaarder cadeau bij elkaar wilt sparen.De cadeaubon is een jaar geldig. De bon dient wel in een keer te worden gebruikt; er blijft geen restbedrag op de bon staan.De cadeaubon bevat een unieke code waarmee de ontvanger zijn cadeautje online kan bestellen. De cadeaubon ontvang je digitaal. Vind je het leuker om deze te ontvangen als cadeauverpakking, vink dan 'cadeauverpakking' aan en je krijgt de gedrukte bon netjes ingepakt thuis gestuurd. Uiteraard kun je het ook naar de gelukkige laten sturen.
De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waardes.
€ 10,00

Cadeaubon 10 euro

Meer foto's

Een cadeaubon is het ultieme cadeau voor iedere Italiëliefhebber die nooit genoeg kan krijgen van Italiaanse spulletjes. Kortom een leuke verrassing om te krijgen. Óf leuk om te vragen als je een kostbaarder cadeau bij elkaar wilt sparen.

De cadeaubon is een jaar geldig. De bon dient wel in een keer te worden gebruikt; er blijft geen restbedrag op de bon staan.

De cadeaubon bevat een unieke code waarmee de ontvanger zijn cadeautje online kan bestellen. De cadeaubon ontvang je digitaal. Vind je het leuker om deze te ontvangen als cadeauverpakking, vink dan 'cadeauverpakking' aan en je krijgt de gedrukte bon netjes ingepakt thuis gestuurd. Uiteraard kun je het ook naar de gelukkige laten sturen. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in verschillende waardes.
€ 10,00

Aanvullende informatie

Levertijd 1 - 2 werkdagen

Andere klanten kochten ook

2 ITALIA Tricolore doming stickers - 40x18mm

2 ITALIA Tricolore doming stickers - 40x18mm

€ 4,00
Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Autosticker Italië - I love ITALIA sticker voor op je auto, motor, scooter, fiets of helm

Normale Prijs: € 1,75

Aanbieding: € 0,99