iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Kinderbestek Trebimbi

Kinderbestek Trebimbi

4 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in
 1. Kinderservies en kinderbestek Trebimbi - Puppets Club - appeltjesgroen

  Kinderservies en kinderbestek Trebimbi - Puppets Club - appeltjesgroen

  Eten met verbeelding smaakt naar meer. TreBimbi geeft kinderbestek en kinderservies een design gezicht. Letterlijk. Vork, mes en lepel kijken het kind aan met open ogen en een lachende mond. Net zo ontwapenend als het gezicht van het kind. De 6-delige bestaat uit een appeltjesgroene / felgroene drinkbeker, bord, eierdopje, mes, vork en lepel. Het bestek is zowel op het bord als het eierdopje en beker te bevestigen Alle kinderbestekjes zijn geschikt voor de vaatwasser tot 55°.
  € 39,95

 2. Kinderservies en kinderbestek Trebimbi - Puppets Club - Oranje

  Kinderservies en kinderbestek Trebimbi - Puppets Club - Oranje

  Eten met verbeelding smaakt naar meer. TreBimbi geeft kinderbestek en kinderservies een design gezicht. Letterlijk. Vork, mes en lepel kijken het kind aan met open ogen en een lachende mond. Net zo ontwapenend als het gezicht van het kind. De 6-delige bestaat uit een oranje drinkbeker, bord, eierdopje, mes, vork en lepel. Het bestek is zowel op het bord als het eierdopje en beker te bevestigen Alle kinderbestekjes zijn geschikt voor de vaatwasser tot 55°.
  € 39,95

 3. Kinderservies en kinderbestekTrebimbi - Puppets Club - Blauw

  Kinderservies en kinderbestekTrebimbi - Puppets Club - Blauw

  Eten met verbeelding smaakt naar meer. TreBimbi geeft kinderbestek en kinderservies een design gezicht. Letterlijk. Vork, mes en lepel kijken het kind aan met open ogen en een lachende mond. Net zo ontwapenend als het gezicht van het kind. De 6-delige bestaat uit een blauwe drinkbeker, bord, eierdopje, mes, vork en lepel. Het bestek is zowel op het bord als het eierdopje en beker te bevestigen Alle kinderbestekjes zijn geschikt voor de vaatwasser tot 55°.
  € 39,95

 4. Kinderservies Trebimbi - Puppets Club - Rood / hardroze

  Kinderservies Trebimbi - Puppets Club - Rood / hardroze

  Eten met verbeelding smaakt naar meer. TreBimbi geeft kinderbestek en kinderservies een design gezicht. Letterlijk. Vork, mes en lepel kijken het kind aan met open ogen en een lachende mond. Net zo ontwapenend als het gezicht van het kind. De 6-delige bestaat uit een hardroze / fuchsia drinkbeker, bord, eierdopje, mes, vork en lepel. Het bestek is zowel op het bord als het eierdopje en beker te bevestigen Alle kinderbestekjes zijn geschikt voor de vaatwasser tot 55°.
  € 39,95

4 Artikel(en)

per pagina

Tabel  Lijst 

Stel Aflopende Sortering in