iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Mini Pandoro e Mini Prosecco

Print

Snel Overzicht

Een leuk cadeau voor als je wel als attentie een kerst geschenk wil doen voor je medewerkers, maar geen budget hebt om groots uit te pakken met een (Italiaans) kerstpakket.
Het eenpersoons kerstpakket bestaat uit het Italiaanse kerstbrood Pandoro en Prosecco. Mooi om te geven en te krijgen. En nog mooier en lekkerder om te eten. Voor een échte Italiaanse kerst én per fare la bella figura, om goede sier te maken, bij de ontvanger van het kerstgeschenk.Het combinatiepakket Mini Pandoro en Mini Prosecco bevat:  • Prosecco frizzante

  • Pandoro 80 gram


Reserveer tijdig want op=op!
Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.


€ 7,50

Mini Pandoro e Mini Prosecco

Meer foto's

Een leuk cadeau voor als je wel als attentie een kerst geschenk wil doen voor je medewerkers, maar geen budget hebt om groots uit te pakken met een (Italiaans) kerstpakket. Het eenpersoons kerstpakket bestaat uit het Italiaanse kerstbrood Pandoro en Prosecco. Mooi om te geven en te krijgen. En nog mooier en lekkerder om te eten. Voor een échte Italiaanse kerst én per fare la bella figura, om goede sier te maken, bij de ontvanger van het kerstgeschenk.

Het combinatiepakket Mini Pandoro en Mini Prosecco bevat:

  • Prosecco frizzante
  • Pandoro 80 gram
Reserveer tijdig want op=op! Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

€ 7,50

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Pandoro - Vecchio Forno - middel - 700 gr

Pandoro - Vecchio Forno - middel - 700 gr

€ 12,10
Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

€ 2,60
Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

€ 2,40