iDeal

Welkom bij Het ItaliëPunt

Panettone 500 gr & Spumante bianco Cecilia Ber

Print

Snel Overzicht

Het traditioneel Italiaanse kerstpakket: Het Italiaanse kerstbrood Panettone en Spumante, een mooie Italiaanse mousserende witte wijn uit de heuvels rondom Treviso. De fles wordt afgesloten met een champagnekurk. Mooi om te geven en te krijgen. En nog mooier en lekkerder om te eten en te drinken. Voor een échte Italiaanse kerst én per fare la bella figura, om goede sier te maken, bij de ontvanger van het kerstgeschenk.Het combinatiepakket Panettone en Spumante bevat:  • Spumante Bianco Cecilia Beretta, 0,75 liter. Deze witte mousserende wijn is afkomstig uit de klei- en kalksteenrijke heuvels van de provincie Treviso en heeft aangename bubbels en een delicaat fruitig aroma net tonen van zoete amandelen. In de mond is de wijn fris. Gemaakt van de druiven Chardonnay (40%), Prosecco (30%) en Pinot Nero (30%).

  • Panettone 500 gram

Reserveer tijdig want op=op!
Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.
€ 18,95

Panettone 500 gr & Spumante bianco Cecilia Beretta

Meer foto's

Het traditioneel Italiaanse kerstpakket: Het Italiaanse kerstbrood Panettone en Spumante, een mooie Italiaanse mousserende witte wijn uit de heuvels rondom Treviso. De fles wordt afgesloten met een champagnekurk. Mooi om te geven en te krijgen. En nog mooier en lekkerder om te eten en te drinken. Voor een échte Italiaanse kerst én per fare la bella figura, om goede sier te maken, bij de ontvanger van het kerstgeschenk.

Deze Panettone wordt gemaakt met boter in plaats van margarine, en dat proef je!

Het combinatiepakket Panettone en Spumante bevat:

  • Spumante Bianco Cecilia Beretta, 0,75 liter. Deze witte mousserende wijn is afkomstig uit de klei- en kalksteenrijke heuvels van de provincie Treviso en heeft aangename bubbels en een delicaat fruitig aroma net tonen van zoete amandelen. In de mond is de wijn fris. Gemaakt van de druiven Chardonnay (40%), Prosecco (30%) en Pinot Nero (30%).
  • Panettone 500 gram


Reserveer tijdig want op=op! Speciale wensen? Uiteraard is het ook mogelijk om een Italiaans kerstpakket op maat samen te stellen. Stuur ons in dat geval een e-mail of bel om de mogelijkheden te bespreken.

€ 18,95

Aanvullende informatie

Levertijd 2 - 5 werkdagen

Andere klanten kochten ook

Pandoro - Vecchio Forno - middel - 750 gr

Pandoro - Vecchio Forno - middel - 750 gr

€ 12,85
Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

Pandoro Mignon -Vecchio Forno - klein - 80 gr

€ 2,60
Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

Panettone - Panettoncino - klein - 100gr

€ 2,45